Ετερόλογο Κολλαγόνο

Linerase 

Φιαλίδια κολλαγόνου

Σύνθεση

Ετερόλογη σκόνη κολλαγόνου τύπου Ι, μικρονισμένη αποστειρωμένη.

/01

Συσκευασία

Ν. 1 φιάλη 100 mg Κολλαγόνο σε σκόνη Linerase.

/02

Ενδείξεις

Το Linerase Collagen ενδείκνυται για την αναγέννηση του ιστού του δέρματος και τη βιοαναζωογόνηση του δέρματος. Δρα ως αυξητικός παράγοντας στους Ινοβλάστες, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες για τη φυσιολογική παραγωγή νέου κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία χρόνων και φωτογήρανσης προσώπου και σώματος.

/03

Τρόπος χρήσης

Η θεραπεία δερματικής βιο-αναγέννησης περιλαμβάνει τη χρήση ετερόλογου κολλαγόνου τύπου Ι σε αποστειρωμένη μικρονισμένη σκόνη. Το προϊόν φέρεται σε εναιώρημα με νερό p.p.i. o Φυσιολογικό και αναισθητικό διάλυμα, πριν εγχυθεί ενδοδερμικά με ρόδες των 0,1 ml κάθε 2 cm στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και το πίσω μέρος των χεριών. Συνιστούμε ν. 4 συνεδρίες με διαφορά 15 ημερών, ως θεραπεία επίθεσης. n. 1 συνεδρία κάθε 2 μήνες για συντήρηση. Μετά τη θεραπεία συνιστάται η εφαρμογή Linerase Restoring Mask.

/04

Linerase

Linea Ambulatoriale

Το Linerase® Skin Regeneration System είναι ένα πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε για δερματική και επιδερμική βιο-ανάπλαση, ενδείκνυται για τη βελτίωση της σφριγηλότητας, του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος και την πρόληψη και διόρθωση των ατελειών που οφείλονται στη γήρανση του δέρματος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 9848108

/01

Peel Off

Σύνθεση

Μάσκα με δράση «peel off» βασισμένη σε ενισχυμένη ρετινόλη, βιταμίνη C και πολυπεπτίδια.

/01

Συσκευασία

Κάθε συσκευασία περιέχει n. 4 σωληνάρια των 15 ml.

/02

Ενδείξεις

Η θεραπεία ενδείκνυται για τη βιοανάπλαση της επιδερμίδας.

/03

Τρόπος χρήσης

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Linerase Peel Off σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Περιμένετε να σχηματιστεί μια λεπτή διάφανη μεμβράνη μετά από περίπου 20-30 λεπτά, η οποία, μόλις στεγνώσει τελείως, θα αφαιρεθεί απαλά. Εφαρμόστε τη μάσκα αποκατάστασης Linerase.

/04
Επικοινωνία
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (πάροδος Λεωφ. Κατεχάκη-Καρέας), Βύρωνας, 16233
  • +30 2109848108
  • venuslg99@hotmail.com

  • Αρ. ΓΕΜΗ 132164801000
Social