Υαλουρονικό

Skin Line (Mesotherapy Series)

SKIN LINE

BEAUTY & NATURALITY

Το Biostimulation του Skin Line, βασισμένο σε θραύσματα υαλουρονικού οξέος και αμινοξέων είναι μια θεραπεία που βοηθά στη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος, παράγοντας δικτυωτό κολλαγόνο, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος και εξουδετερώνοντας τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 9848108

Όλα τα προϊόντα της Skin-Line είναι στείρα διαλύματα και είναι ενέσιμα ενδοδερμικά ή υποδόρια. Είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα Κλάσης ΙΙΙ πιστοποιημένα από το Istituto Superiore di Sanità.

Προϊόντα Skin Line 

Skin B

SKIN-B ®

Λύση γεμίσματος και μοντελοποίησης με βάση το υαλουρονικό οξύ.

Skin Colin

Skin-Colin ®

Διάλυμα δερματικής μήτρας με βάση υαλουρονικό οξύ με προσθήκη χολίνης.

Skin OX

Skin-OX ®

Λύση πλήρωσης και μοντελοποίησης με βάση υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικά.

Skin R

Skin-R ®

Λύσεις σύσφιξης και μοντελοποίησης της δερματικής μήτρας.

Η γήρανση του δέρματος δεν είναι η μοναδική αιτία για το σχηματισμό των ρυτίδων.
Αντιθέτως, υπάρχουν πολλοί επιπρόσθετοι παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνισή τους: στην ουσία μειώνεται η ικανότητα του χορίου να παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, εξαιτίας της επίδρασης της υπεριώδους ακτινοβολίας, της αιθαλομίχλης, του άγχους, της ρύπανσης, της κακής διατροφής και όλων αυτών των μεταβολικών παραγόντων που σχηματίζουν μόρια ελεύθερων ριζών.
Στην επιφάνεια των ινοβλαστών και των κυττάρων που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος στο χόριο, υπάρχουν διάφοροι υποδοχείς.
Από αυτούς οι τρεις έχουν ειδικό ενδιαφέρον για εμάς, καθώς όταν συνδεθούν με το κατάλληλο μόριο-σηματοδότη, διεγείρουν τους ινοβλάστες, να ξεκινήσουν να παράγουν τους διάφορους τύπους κολλαγόνου.
Από αυτούς τους τρεις ειδικούς υποδοχείς, οι δύο γνωστοί ως CD39 και CD40, σηματοδοτούν τον σχηματισμό του κολλαγόνου Τύπου Ι, που υπάρχει σε όλους τους ιστούς (fibrotic-ινώδες κολλαγόνο), ενώ ο τρίτος επονομαζόμενος CD44 είναι κατάλληλος για τον σχηματισμό του κολλαγόνου Τύπου III (reticular-δικτυωτό κολλαγόνο).
Ένδειξη του νεανικού δέρματος αποτελεί το δικτυωτό κολλαγόνο-τύπου ΙΙΙ ενώ το ινώδες κολλαγόνο-τύπου Ι χαρακτηρίζει το γερασμένο δέρμα.

ΕIΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜEΝΟ

ότι μια καλή βιοδιέγερση (ενεργοποίηση του CD44) που προκαλεί μια δερματική αναγέννηση με επανασύνθεση του δικτυωτού κολλαγόνου-τύπου ΙΙΙ είναι δυνατή μόνο μέσω αυξηντικών παραγόντων που προέρχονται από τα αιμοπετάλια ή με προϊόντα με βάση «κομμάτια του υαλουρονικού οξέως» με μέγεθος από 20 έως 38 μονομερή, ενώ το μακρομοριακό υαλουρονικό οξύ* δεν μπορεί να προκαλέσει κανενός είδους ενεργοποίηση των ινοβλαστών, παρά το γεγονός ότι προσφέρει βαθιά ενυδατική δράση.

Οφέλη

Μια αποκλειστική σύνθεση βασισμένη σε μια προσεκτική επιλογή των συστατικών, που ήδη υπάρχουν φυσικά στο δέρμα. Υψηλά πρότυπα ασφαλείας: Ιατροφαρμακευτικά προϊόντα Κατηγορίας III Α (η υψηλότερη κατηγορία), με αποστειρωμένο φιαλίδιο που εξασφαλίζει την υψηλότερη καθαρότητα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος βακτηριακής μόλυνσης.
Διακριτά και εξαιρετικά εύκολα πρωτόκολλα Δ. (Για τη θεραπεία και την πιο αποδοτική βιοδιέγερση συστήνουμε 4 συνεδρίες κάθε εβδομάδα και 2 συνεδρίες κάθε δύο εβδομάδες). 

Η βιοδιέγερση του δέρματος, από την Italfarmacia, βασισμένη στο υαλουρονικό οξύ και σε αμινοξέα είναι μια θεραπεία που βοηθά πραγματικά στην διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας, μέσω της παραγωγής δικτυωτού κολλαγόνου-τύπου ΙΙΙ, βελτιώνει τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τον χρωματικό τόνο του δέρματος και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των ελευθέρων ριζών.

Όλες οι θεραπείες ομορφιάς που διεγείρουν το CD39 και CD40 για την παραγωγή ινώδους κολλαγόνου-τύπου Ι, από την μία επιτυγχάνουν αισθητικά αποτελέσματα και επιφέρουν απαλότητα στο δέρμα, χάρις την υποκείμενη συστολή του ινώδους κολλαγόνου-τύπου Ι, αλλά από την άλλη με το κόστος της βιολογικής βλάβης. 

Η Italfarmacia έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από ιατρικά σκευάσματα, μερικά από τα οποία (Skin Β, Skin Colin, Skin ΟΧ) είναι ικανά να προκαλέσουν την πραγματική βιοδιέγερση που περιλαμβάνει την κατάλληλη ενεργοποίηση του CD44 των ινοβλαστών προκειμένου να παρέχεται στα κύταρρα η απαραίτητη πρώτη ύλη, ώστε να συνθέσουν το κολλαγόνο, την ελαστίνη, και τις γλυκοζαμινογλυκάνες, μέσω της βελτιστοποίησης των λειτουργιών του δέρματος και επιβραδύνοντας την βιολογική βλάβη.

Άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα όπως τα Skin R, Skin Hyxa είναι κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν όταν οι ρυτίδες έχουν ήδη εμφανιστεί και εδώ μιλάμε για την Βιο-αναδόμηση. Όλα τα προϊόντα για το δέρμα της σειράς SKIN (εκτός από το Skin Hyxa που είναι σε μορφή σκόνης) είναι αποστειρωμένα διαλύματα, σε φιαλίδια των 5 ή 10 ml και ενέσιμα ενδοδερμικά ή υποδόρια.

Είναι κατηγορίας III A ιατροτεχνολογικών προϊόντων πιστοποιημένων από το Istituto Superiote di Sanita.

Τα Αποτελέσματα

 • Βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση της όψης των ρυτίδων (Skin Β, Skin ΟΧ, Skin Colin).
 • Σφριγηλότητα και λάμψη της επιδερμίδας (Skin Β, Skin ΟΧ, Skin Colin).
 • Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου (Skin Β, Skin ΟΧ, Skin Colin).
 • Αναστολή της καταστροφικής δράσης των ελευθέρων ριζών (Skin ΟΧ). Καταστολή της ακμής.
 • Δράση ανόρθωσης (lifting) & ανάπλασης των ουλών των ραγάδων (Skin R)
 • Λευκαντική δράση για την αντιμετώπιση των χρωματικών αλλοιώσεων του δέρματος (Skin Ox)
 • Τονωτική και συσφικτική δράση (Skin R, Skin Collin).
 • Επιβράδυνση της βιολογικής φθοράς (Skin Β, Skin ΟΧ, Skin Colin).
 • Ανάπλαση του όγκου των οστών στο επίπεδο των ζυγωματικών και γύρω από την κάτω γνάθο (Skin Hyxa).
Επικοινωνία
 • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (πάροδος Λεωφ. Κατεχάκη-Καρέας), Βύρωνας, 16233
 • +30 2109848108
 • venuslg99@hotmail.com

 • Αρ. ΓΕΜΗ 132164801000
Social