Ετερόλογα Νήματα

Neo Thread Series

NEO Thread Series

Τα προηγμένης τεχνολογίας νήματα της σειράς Neo Thread Series, διακρίνονται για το βάθος, το εύρος του διαμετρήματος καθώς και τη δύναμη έλξης τον οδόντων αγκίστρωσης, προσφέροντας την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή επιλογή ανάμεσα στους διάφορους τύπους νημάτων ανάρτησης στην αγορά.

Τα Neo Thread Series βελτιώνουν ριζικά τις επιπτώσεις της γήρανσης του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου τύπου ΙΙΙ στα σημεία εφαρμογής τους.

Εισάγοντας τα Neo Thread Series εντός του επιπέδου SMAS (Επιφανειακό - Μυικό - Απουσίας Νεύρων Σύστημα) μπορούμε να αξιοποιήσουμε σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

 • βελτίωση της αιματικής ροής
 • δέρμα πιο απαλό
 • όψη πιο φωτεινή, φανταστική ελαστικότητα, εκτός του άμεσου και εξαιρετικού lifting αποτελέσματος.

Neo Thread

Κατάλληλο για περίγραμμα προσώπου, διπλοσάγονο, περίγραμμα σώματος (λαιμός, στήθος, γλουτοί κ.α.)

Οι ασθενείς αποκτούν άμεσα ένα εντυπωσιακό lifting αποτέλεσμα, κατά την εισαγωγή των NEO Thread νημάτων στις ενδεικνυόμενες περιοχές, οι οποίες χρήζουν επιδερμικής ανόρθωσης και ανανέωσης.

Τα NEO Thread νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO*, υλικό το οποίο, χάρις στην ασφάλειά του, χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στην Καρδιοχειρουργική.

*PDO (Πολυδιοξανόνη/πλήρως απορροφήσιμο υλικό)

Neo Multi Thread

Βελτίωση εν τω βάθει και των επιφανειακών ρυτίδων

Κατά την εισαγωγή ενός Neo Multi Thread,επιτυγχάνεται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα πλήρωσης των παρειακών και πογωνικών κοιλοτήτων καθώς και εκείνων των οφθαλμών, εξαλείφοντας πλήρως, τόσο τις επιφανειακές, όσο και τις εν των βάθει ρυτίδες.

Το Neo Multi Thread, χάρις στην ειδική δράση του, προσφέρει περισσότερο όγκο και πλήρωση με την πάροδο του χρόνου.

NEO Cog 4D Thread

Η ιδανική λύση για το πλήρες περίγραμμα προσώπου.

Τα NC4D Thread εισάγονται κατά ένα τρόπο απλούστατο, αλλά και τον πλέον ιδανικό για την ανόρθωση τόσο των παρειών σε πτώση, όσο και του σαγονιού, καθώς και της γραμμής του περιγράμματος δια μέσου μιας μη ενδοαγγειακής μεθόδου.

Το NC4D Thread διαθετεί έναν ομοιόμορφα ακανθώδη οδοντικό σχηματισμό, κατασκευασμένο από Πολυδιοξανόνη, ο τρόπος δράσης του οποίου, εξαφανίζει ρυτίδες και αύλακες.

Η καινοτόμος ακανθώδης διάταξη εδώ (η πλέον σύγχρονη τεχνολογία νημάτων 4D) εκτεινόμενη κατά τις 4 κατευθύνσεις, εξασφαλίζει μια ακόμη πιο ισχυρή ανόρθωση. Η φυσιολογική βιολογική αντίδραση του δέρματος τέλος, βελτιστοποιεί και την όψη του, χαρίζοντας έτσι υγεία και ομορφιά στον ασθενή.

NEO Combi Thread Cog

Κατάλληλο για περίγραμμα προσώπου, διπλοσάγονο, περίγραμμα σώματος (λαιμός, στήθος, γλουτοί, κ.α.)

Ένεκα του ιδανικού διαμετρήματος και του βάθους των οδόντων που διαθέτουν τα NCTCog, χαρακτηρίζονται από μια μεγάλη ικανότητα έλξης, επιτυγχάνοντας έτσι ένα πολύ δραστικό αποτέλεσμα στην ανόρθωση του δέρματος.

Χάρις στο ειδικό τους σχήμα εξ άλλου, απαιτείται μικρότερος αριθμός νημάτων, ενώ συγχρόνως προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε σχέση με άλλα νήματα της αγοράς.

Τα NCTCog είναι νήματα διπλής κατευθύνσεως τύπου Cog (στη διαφάνεια 23G90mm). 

Πλεονεκτήματα Neo Thread Series

 • Αντιτίθενται στην γήρανση του δέρματος
 • Άμεσα και αξιοσημείωτα αποτελέσματα στο χρόνο
 • Βελτίωση της αιματικής ροής
 • Παρατεταμένη διάρκεια αποτελεσμάτων
 • Ελάχιστη αίσθηση πόνου
 • Ιδανική λύση για διάφορες δερματολογικές προσεγγίσεις αισθητικού τύπου.
Επικοινωνία
 • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (πάροδος Λεωφ. Κατεχάκη-Καρέας), Βύρωνας, 16233
 • +30 2109848108
 • venuslg99@hotmail.com

 • Αρ. ΓΕΜΗ 132164801000
Social